Vadkacsa 2021

8 febr by perehazy

Vadkacsa 2021

Tisztelt Vadkacsa Egyesületi Tagok és Szimpatizánsok,

Bizonyos, hogy 2021-ben is szeretnénk kinyitni és megadni a lehetőséget Mindenkinek a 29-dik évünkben is az evezésre, kikapcsolódó pihenésre. Amit még nem tudunk, hogy ezt mikor kezdhetjük el. Jelenleg az egy háztatrtásban élőknek, versenyzők, igazolt sportolóknak, oltási igazolvánnyal rendelkezőeknek lehetséges a víziközlekedés, mozgás. Az aktualitáskról emailben, telefonon érdeklődjenek.

SZABADIDŐS VÍZI SPORTTEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK: Egyéni és páros vizi sportolás engedélyezett. Csoportos vízitúra szervezés, lebonyolítás BIZONYOS KERETEK KÖZÖTT MEGTARTHATÓ, SZERVEZHETŐ. A folyón való gyülekezés is (értsd az összekapaszkodás is szabályba ütközik).

FRISS hírek, kiemelt események:

Május 29 Vadkacsa program: Vadkacsa GYEREKNAP – Evezés, játék, móka magányosan, családostúl, csoportosan. Óriási Cirkusz lesz! 

CSAK TESSÉK! CSAK TESSÉK! A VILÁGHÍRŰ VADKACSA GYEREK CIRKUSZ LEÁNYFALUN LESZ

 VADKACSA CIRKUSZ-GYEREKNAP A VADKACSÁBAN: A vízitelep egy napra átalakul cirkusszá. Ismert cirkuszi karakterrekkel és játékokkal telik meg a terület! Porondmester, vadállatszelidítő, ballerina, jósnő, késdobáló, fakír és a kötéltáncos és persze a bohócok szórakoztatják a gyermekeket. MÓKA-JÁTÉK-LÁTVÁNY-KACAGÁS! 10:00-12:00 között játékos cirkusz a gyerekekkel utána szabad foglakozás de pár cirkuszi szereplő marad és lehet velük tovább játszani. Utána sem marad el a móka mert lehet menni evezni, ping-pongozni vagy csak egy jó nagyot pihenni, miközben a háttérben a Duna csordogál! Büfé nincs így enni-inni hozzál!  

Belépő: felnőtt: 500Ft családi jegy: 1000F 

jelentkezni: turakenu@gmail.com (Pereházy Gergely vagy személyesen) 


Június 26:

JÚNIUS 26 – HÁZÁTADÓ NAPJA ÉS NYÁRINDÍTÓ A DUNAKANYAR RÉGIÓBAN! SZUPER NAP 

Június 26: VÍZITURISZTIKAI NYÁRINDÍTÓ!
Nagy megtiszteltetés ért minket mert velünk is indulhat a víziturisztika! Ránk gondolva a régió és így Leányfalu reflektorfénybe kerül. A programról bővebben: https://nevezes.otprobatokioba.hu/viziturisztika/

INDÍTSUK EGY VÍZITÚRÁVAL A NYÁRI SZÜNETET, ÉS ÜNNEPELJÜK MEG KÖZÖSEN LEGÚJABB FEJLESZTÉSEINKET A DUNAKANYARBAN GYERE ÉS LAPÁTOLJ VELÜNK, HOZD MAGADDAL CSALÁDTAGJAIDAT ÉS BARÁTAIDAT IS! Köszönettel a szervezők!

Mindenkit arra kérünk, hogy vigyázzon magára és szeretteire.

Hamarosan jövünk az újabb hírekkel és programokkal!

Köszönjük a türelmet:

Pereházy Gergely elnök
+36302027896 , perehazy@gmail.com

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Vadkacsa Leányfalui Gyermek Viziflotta Egyesület Adószám: 19183512-1-13”

Byperehazy

Gyermekkorom óta járom a folyókat és tanulok, tanítok. Csapatépítő programokat bonyolítok le szárazföldön és vízen. Hiszek a csapatomban és hogy amilyen értékeket átadunk közvetítünk az adott egyén, cég, csapat, iskola többet tud meg magáról és az őt, őket körülvevő természetről, emberekről. web: www.kenutura.com tel.:+36302027896 email: perehazy@gmail.com