• Találkozó: Leányfalu (Erkel Ferenc, Petőfi sétány találkozása. Az ingyenes parkolóban lehet hagyni az autót. Az eszközök átvétele a Vadkacsa Egyesület Csónakházánál történik. Ismertetjük az előttünk álló látványoságok, folyami sajátosságok, vízi közélekedés szabályainak legfontosabb tudnivalóit (kb. 15perc)  
  • SODRÁSSAL FELFELÉ FOGUNK HALADNI. A HAJÓÁLLOMÁSNÁL ÉS A SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ RÉVNÉL FOKOZOTTAN FIGYELJÜNK A KIKÖTŐ JÁRMŰVEKRE. A RÉV UTÁN KÖZVETLENÜL A SODRÁS ERŐS. EZT LEKÜZDVE A KÖVETKEZŐ ERŐS SODRÁS MÁR CSAK TAHTÓTFALUNÁL LESZ A TILDY ZOLTÁN-HÍDNÁL. (Kb. 15 perc)
  • A 17-es: A fürdésre és egy kis pihenésre a legalkalmasabb hely ez a kis homokkal borított pihenőhely. A helyiek kedvenc eldugott fürdőhelye. Csak pihenésre alkalmas, nincsen bolt, büfé csak a természet. A 17-es folyamkilométer jelző táblánál találjuk a leányfalui oldalon.
  • Tahi:  Tahitótfalu: Kőház és őrház. A Tildy-zoltán-híd elérésekor dönthetünk, hogy a híd után kiszállva a mező szélén lévő kis kőházban eszünk-iszunk vagy a híd előtti kempingben fogyasztunk el BBQ ételeket.  (Kérésre foglalaunk helyet, rendelünk ételt italt) (kb. 45 perc a 17-től)
  •  Szigetvilág: megfelelő vízállásnál lehetőség van beevezni és kalandozni a Kecske-zátony kis szigetei között vagy a szigeti oldalra evezve megevezni a Szúnyog-szigetet, de aki csak fürdeni állna meg itt tegye. Mindenképpen ajánljuk mert jó élmény (kb. 20 perc tahitótfalutól).

    A visszaút már jóval könnyebb, hiszen sodrással megegyező írányban haladunk.

  • Leányfalu: célállomásunk a hajóállomás után 2percre van. A vízről látszódik a faépületek tornyai és az állványokon lévő rengeteg vízijármű. Kedvelt sátorozó és faházban alvó hely. Fürdővel, zuhanyzóval felszerelt és mint minden jó csónakház lehet sportolni is (ping-pong, tollas, foci…). Az eszközöket itt tudjuk visszaadni (kb. 40 perc a hídtól)