Kapitány Hírei – Május

2 máj by perehazy

Kapitány Hírei – Május

Májusi Vadkacsák avagy fészekrakás hírek 

Tisztelt Vadkacsa Egyesületi tagok és velünk szimpatizálók. Nem szerettem soha rossz hangulatú írást közzé tenni, mert az nem való hozzánk az elmúlt 28 évben annyi megpróbáltatáson vagyunk túl és ez a mostani is egy nagy próbatétel. Állunk elébe azaz picit egymástól (2méter) eltávolodva és várjuk a lecsengését. Nem tudjuk megmondani mikor lesz vége, de töretlenül felváltva tesszük a dolgunkat. Kicsiket haladunk, otthon barkácsolunk (barátunk az új étkezőnkbe kerülő étkező garnitúrára farag vadkacsa logókat, van aki otthon javítja a lapátokat vagy éppen kenuját…). Van dolgunk csak most másképpen csináljuk, mint szoktuk. De nálunk rend van és ha kell azonnal tudunk nyitni a nagy közönség elött. 
Wichmann Tamásról elnevezett épületünk átadásra kész, de megvárjuk a jóidőt. Jó lesz azt sok vízszerető emberrel együtt megnyitni mert tudjuk, hogy figyel ránk. Egy-két képet közzétettünk az építkezésről itt és most is mutatunk pár érdekeset.  

Májusi programjainkat lemondtuk. A júniussal még nem tudjuk mi lesz, de reméljük lesz a nyáron nálunk gyerekkacajtól hangos tábor, jókedvű csapatépítőktől hangos vízitúra. Komolyan veszük a “maradj otthon” felhívást és igyekszünk mindenkit arra kérni csak akkor használja nálunk tárolt eszközeit, ha feltétlenül muszáj. A jelen hatályos jogszabályok nem tiltják a sporttevékenységet a szabályok betartása mellett így mi a kért eszközeiteket eddig is és ezután is rendelkezésetekre bocsátjuk.  
Mosolygunk mert tudjuk, hogy fogunk még idén evezni. Vigyázzanak magukra és egymásra. Hamarosan jelentkezünk. Látogassanak el a közösségi térben lévő “csónakházunkhoz” ha informálódnának a következő újsághírünk megjelenéséig.  

Tisztelettel: 
 
Pereházy Gergely szakmai elnök  

1%-ról!

Tisztelt Vadkacsa Egyesületi Barátok! 

Nagy tisztelettel kérünk mindenkit, hogy akinek módjában áll támogassa Egyesületünket. Ha Ön, Önök egyetértenek egyesületünk küldetésével, céljaival, ha fontosnak tartják, hogy a gyermekek megtanulják a “vizenjárást“, kérjük ajánlja fel nekünk adója 1%-át, hiszen célunk továbbra is a gyermekek vízre, kenuba szoktatása és törekvés a környezettudatos életszemléletre. 

Név: Vadkacsa Leányfalui Gyermek Vízi Flotta Közhasznú Egyesület 

adószám: 19183512-1-13 

Köszönjük megtisztelő bizalmát: 

Vadkacsa Egyesület 

Evezzünk! Végre 2020 😀
Új épületszárny_2020
Rendrakás_aprilis

Byperehazy

Gyermekkorom óta járom a folyókat és tanulok, tanítok. Csapatépítő programokat bonyolítok le szárazföldön és vízen. Hiszek a csapatomban és hogy amilyen értékeket átadunk közvetítünk az adott egyén, cég, csapat, iskola többet tud meg magáról és az őt, őket körülvevő természetről, emberekről. web: www.kenutura.com tel.:+36302027896 email: perehazy@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük