Kapitány Hírei – Április

2 máj by perehazy

Kapitány Hírei – Április

Vadkacsa Egyesület hírei 

Kedves Vadkacsások,  
Közreadjuk mindazon gondolatainkat, elképzeléseinket, amiket így március utolsó napján bizton le tudunk írni. Az elmúlt években ilyenkor már gőzerővel szervezkedtünk a tavaszi és a nyári programokat. Most kicsit óvatosabbá váltunk, de nem álltunk meg teljesen. Az új házunk építkezését nem állítottuk le, a nagy része elkészült. Az eszköz raktár, az új és nagyobb étkező, a konferencia terem belső berendezése zajlik. A kormány által kihirdetett szabályokat betartjuk. Nagy szívfájdalmunk, hogy egyenlőre nem tudjuk mikor indíthatjuk a szezont.  De 2020-ban is lesznek vízitúrák és eszközbérlések.  Csoportos, baráti túrákhoz felszerelést nem adhatunk ki. Szeretnénk menni idén is több magyarországi és külhoni folyóra. A Csónakházunk jelen állás szerint egyedül vagy maximum családoddal fogadhat vendégeket.  Egyéni vagy családos túrákra még adhatunk ki saját felszerelést. Azaz ha már befizetted az éves tagdíjat vagy elindulnál kikapcsolódni ezt megteheted. 
Az április programjainkat nem tartjuk meg. A májusiakat egyenlőre még nem mondjuk le, de a honlapon a programoknál részletesen tájékoztatunk Benneteket és természetesen itt is igyekszünk hírt adni magunkról.  
 
Vigyázzatok magatokra és ha ez elmúlik újra kenuba szállunk és evezünk egyet magunkért.  
 
Pereházy Gergely szakmai elnökhelyettes  

Byperehazy

Gyermekkorom óta járom a folyókat és tanulok, tanítok. Csapatépítő programokat bonyolítok le szárazföldön és vízen. Hiszek a csapatomban és hogy amilyen értékeket átadunk közvetítünk az adott egyén, cég, csapat, iskola többet tud meg magáról és az őt, őket körülvevő természetről, emberekről. web: www.kenutura.com tel.:+36302027896 email: perehazy@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük