Kapitány Februári Hírei

7 jún by captain-pepe

Kapitány Februári Hírei

Február

Rohan az idő. Weisenburger Gábor negyven éves lett. Nemrég kértem meg édesanyját, hogy engedje el hozzám a telepre, hiszen egyedül nevelte két gyermekét. Azóta Gabi felnőtté vált, és jó túravezető lett. A Vadkacsa Telepen nem volt olyan munka, amiben ne vette volna ki részét. Isten éltessen!

A Magyar Hajózási Részvénytársaság év eleji munkaértekezletén beszámoltam a vadkacsák jelenlegi helyzetéről.Támogatták a Leányfalun történő beruházást.Köszönetemet szeretném kifejezni a DMRV. vezérigazgatójának. Virág Lászlónak, Dr. Páris Zoltán koordinációs igazgatónak és Wanderlich Viktornak akik sokat tettek a vadkacsa telep ügyéért.Természetesen itt kell megemlítenem Loszman János polgármester úr és Farkas Gyula képviselő urak neveit is akik szintén rengeteget dolgoztak értünk.

A versenyszakosztály téli foglalkozásai-edzései folyamatosak és igen jó hangulatúak.

Márciusi előzetes….Március 10-én Országos Vízitúra Konferencia Leányfalun a faluházban.Március 15-én Indul a szezon a Görgey Artúr túrával, érdekessége, hogy a legnagyobb hadvezér 200 évvel ezelőtt született. Március 24-én a Dunakanyarban lévő iskolák vízitúra-vezető tanárainak egynapos továbbképzése lesz a telepen és a faluházban. Köszönet illeti Szakács Lászlót is, aki a kemencénk megépítéséhez 200 darab címeres régi nagyméretű téglával járult hozzá.

Jó szelet és jó vizet!

Üdv Néktek és a Dunának!
Pepe kapitány

Vélemény, hozzászólás?