Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Rába-folyó Takarítás

2019-05-03 @ 17:00 - 2019-05-05 @ 17:00

Elkötelezetten hisszük, hogy ha használjuk a folyót tenni is kell érte. Nem csak a könyékünön, hanem más folyókon is. A Vadkacsa Egyesület fennálása óta kötődik a Rába-folyóhoz (kevesen tudják, hogy a megalakulás gondolata Kiss Anna, Pándi László, Pereházy Pál, Tassi Tamás részvételével lezajlott Rába-folyó túrán fogalmazódott meg)

A programra 18 év alatti személyeket és kezdőket nem viszünk mert a folyó különleges de vadvíz és gyakorlott kormányosokat igényel.

A program:

Csütörtök:
Csütörtök délután 16 óra után indulunk Leányfaluról (a Bp-i beszállást megoldjuk a fővárosiaknak). Késő este érkezünk meg Csákánydoroszlóba Sásdi Laci barátunkhoz a Vízivándor Kemingbe. SÁTOR, HÁLÓZSÁK KELL!!! (vízitúrázó felszerelés)

Péntek:
Kijelölt szakasz beevezése. tisztítása (valószínűleg a vízitúázók által kevésbé ismert Alsószölnök-Szentgotthárd szakaszt kérem mert az gyöngyörű). A kenukat kapjuk ne visszük magunkkal, lapát, mentőmellény kérhető Leányfalun. Délután megérkezés Csákánydoroszlóba és isteni bográcsétek elfogyasztása majd zenés-táncos est a Rábai csillagos ég alatt.

Szombat:
Kijelölt szakasz beevezése, tisztítása (általában a Szentgothárd-Magyarlak szakaszt kapjuk mert az a legizgibb de ki tudja idén mi lesz).

Déután megékezés Csákánydoroszlóba majd autóba szállás és vacsora Körmenden. Barátaink a Bereki Bárkás Egylet és Barbár barátunk fogadnak minket. Utána koncertek, tánc hajnalig.

Vasárnap:
Ébredés az esti bázison (Körmend vagy Molnaszecsőd – Somogyi László, Somó barátunknál a Bayou Bönhő csapat vízi- és művészetmalmánál) és döntünk egy rövid evezésről. Evezés után autóba szállás és indulás haza (azért Rábahídvégen megállunk Pista barátunknál egy kávéra)

Jelentkezés:
emailben: perehazy@gmail.com vagy info@csapatepitoceg.hu

Utazás: 8fős busz ésvagy személyautó

Várható költségek:
6000-8000Ft/fő majd pontosítjuk a létszám, autóismeretében.

Horváth Csaba olimpiai bajnok, verseny szakosztályunk vezetője tervei között szerepel, hogy feljönnének vendégségbe a Körmendi Bárkaház verseny szakosztályhoz, hogy a kapcsolatukat szorosabbra fűzzék. Információ,  csatlakozás a szakosztályhoz a vadkacsaverseny@gmail.com emailen.

Köszönettel:

Pereházy Gergely szakmai elnök

+36302027896, info@csapatepitoceg.hu vagy perehazy@gmail.com

Részletek

Kezdés:
2019-05-03 @ 17:00
Vége:
2019-05-05 @ 17:00
Esemény kategória:

Szervező

Pereházy Gergely
Telefon:
+36302027896
E-mail:
perehazy@gmail.com
Honlap:
www.kenutura.com

Helyszín

Körmend Bereki-Bárkaház
Rába-folyó Magyarország + Google Térkép
Telefon:
+36302027896
Honlap:
www.csapaepitoceg.hu