Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Gyertyaúsztatás és ISTER Napok Szentendrén

2019-07-20 - 2019-07-21

Szentendrei ISTER Napok! Idén július 20-21-i hétvégén kerül megrendezésre. Ez az egyik legsikeresebb nyári szentendrei program. A változatos kulturális, gasztronómiai, zenei program mellett a Vadkacsa Egyesület is fontos eleme a kèt napnak. A szombati hivatalos megnyító résznél Tüske papa és csapata várja, hogy meghozzuk evezve az ISTER Királynőt. Vidám szórakoztató látványosság ez, főként a családosoknak (vetélkedők, mosolygós vidám gólyalábasok, mesejáték és persze ajándék a gyermekeknek Tüske papáéktól).

Az egyesület szombaton délutánig (majd vasárnap újra) lehetőséget biztosít mindazoknak, akik evezni szeretnének, hogy kipróbálják azt. NEM IS AKÁRMILYEN KENUKBA!!!! A REMSEY család régi, 50 éves, kultikus fakenuiban. A nagyobb csapatokat pedig a fakontiki 1fővel viszi rövid vizi városnézőre. Minden kenuban kormányos!

Napközben a Dunaparti Művelődési Ház udvarán lehet kifesteni az este vízrekerülő gyertyahajókat. IGEN! Ezek azok a kis “fahajók” amik a sötétben leúsznak a Dunán!!! (Természetesen ezek mindegyikét begyűjtjük a vízről a leúszásuk után)

Esti atrakció a gyertyahajók leúsztatása a Dunán. A korzó megtelik emberekkel és zeneszó kiséretében a város előtt lemasíroznak a gyertyák.

Érdemes kijönni!

Vadkacsa Verseny Szakosztály sem marad ki az eseményből. A nagyobbak segítik az evezni vágyókat, hogy belekóstoljanak a versenysport szépségébe. Ki lehet próbálni, hogy mennyire nehéz is eleinte megülni a versenykenukat. A szakmaiságot edzőnk és szakosztály vezetőnk, Horváth Csaba olimpikonunk koordinálja. A részletek, edzés infók, csatlakozás a szakosztályhoz a jól ismert: vadkacsaverseny@gmail.com emailen kérhető.

Köszönöm:

Pereházy Gergely szakmai elnök

+36302027896 , perehazy@gmail.com vagy

 

Részletek

Kezdés:
2019-07-20
Vége:
2019-07-21
Esemény kategóriák:
,

Szervező

Pereházy Gergely
Telefon:
+36302027896
E-mail:
perehazy@gmail.com
Honlap:
www.kenutura.com

Helyszín

Szentendre város