BOLONDOS VADKACSA

Vadkacsa Egyesület Petőfi sétány 7, Leányfalu, Pest-megye

Ha már Április eleje (és akkor ezek szerint másodika. Tehát nem elseje, hanem első után még 1-el), akkor bolondozzuk együt a vízen. Minden fajta vízi-eszközünkkel elindulunk Leányfalu és környékének meghódítására. HA(hahaha) van sajátod ne sajnáld hozzad és szállj Velünk azzal vízre. Ezen a napon kenuz6z kajaklapáttal vagy kajakoz(5+1)sz kenulapáttal, Evezhetsz háttal, csukot szemmel, de lehetsz …

FT2000

Tavaszi rendrakás 2 – kenuk és állványok

Tavaszi rendrakás: Április 9-én 10-én szombat-vasárnap folytatjuk az eszközök és a terület rendbetételét (jó idő esetén kenuk, állványok, eszközök, rossz időben a Vasaló épületét raknánk rendbe). Várunk minden kedves Vadkacsás barátunkat, Egyesületi tagot és természetesen a kormányos hölgyek, urakat.

DunaiLÉt program

 DunaiLÉt program – Fiatalok vízszeretetre, vízitúrázásra tanítása. Elméleti és gyakorlati kenus oktatás. („Mellette Élsz! Tanuljuk meg közösen használni!” -szlogennel.) Téma: Fakenu, fakajak bűvöletében. Remsey család egyik szép fakenuját és a Vadkacsa egyesület faeszközeit nézhetjük meg. Lesz amiben evezni is fogunk.

Évadnyitó evezés Dömös-Leányfalu szakasz

A Vadkacsa Gyermek Víziflotta Egyesület március 11-én tartjuk a 31. évadnyitó Görgey Artúr vízitúra Dömös-Leányfalu útvonalon. 31 éve megunhatatlan és csodaszép kaland. Mesélünk és tisztelgünk a folyó és a természet szépsége előtt. Érdeklődni a programról és az árakról: perehazy.gergely@vadkacsa.hu (Pereházy Gergely)

3000FT

Bolondos VADkacsaNAP

Vadkacsa programok: Ha már április eleje (és akkor ezek szerint nem másodika. Tehát nem is harmadika hanem elseje ami szombat és közvetlen március utolsó napja után jön), akkor bolondozzuk együtt a vízen. Minden fajta vízi-eszközünkkel elindulunk Leányfalu és környékének meghódítására. HA(hahaha) van sajátod ne sajnáld hozzad és szállj Velünk azzal vízre. Ezen a napon kenuz6sz …

3000FT