A Kapitány Tollából – január

29 jan by perehazy

A Kapitány Tollából – január

Kedves Barátaim! Kedves Leányfaluiak! Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!
Következzenek a 2019-es év első Vadkacsa Egyesület hírei. 

Február, március, április hónapban országos vízitúravezetői tanfolyamot szervez, Kis András Eventus Egyesület vezetője. A tanfolyam keretében a fiatalok két napos túravezetői oktatáson vesznek részt Leányfalun a Vadkacsa Vízitelepen. A diákok először elméleti vízitúravezetői ismereteket kapnak, majd a Soroksági Duna-ágban, a Szentendrei Duna-ágban és a Rába folyón gyakorolnak. A vizsga Gemencen lesz.Az év búcsúztató evezés (december 27.), 2018-ban is, mint minden évben jó hangulatban telt. Január elején Szabad Csapatok túra volt a Szigetközben. A „Tavaszváró” vízitúrájuk rendben sikerült és rajtuk biztosan ne múlik, hogy megérkezzen a várva-várt évszak. De addig is lesz még program!

www.vadkacsa.huweboldalra folyamatosan kerülnek fel a hírek, események.    Február közepén indul a téli Moldva túra, Széles Tamás vezetésével.A Szabad Csapatokhoz idén is csatlakozik a Vadkacsa Egyesület és a Csingacsguk Hajós Klub. A március hónapunk pedig nagyon mozgalmasnak ígérkezik, de erről a következő hónapban számolunk be.


Verseny Szakosztály hírek: A Vadkacsa Egyesület Verseny Szakosztálya és annak vezetője, Horváth Csaba olimpiai bajnok, többszörös Európa- és Világbajnok kenus, tavasztól várja mindazon fiatalok jelentkezését, akiket érdekelne ezen csodálatos sport. Jelentkezni, informálódni a vadkacsaverseny@gmail.comemailen lehet, Horváth Csabánál. 


Jó szelet és jó vizet!Üdv Néktek és a Dunának!Pepe kapitány 

Byperehazy

Gyermekkorom óta járom a folyókat és tanulok, tanítok. Csapatépítő programokat bonyolítok le szárazföldön és vízen. Hiszek a csapatomban és hogy amilyen értékeket átadunk közvetítünk az adott egyén, cég, csapat, iskola többet tud meg magáról és az őt, őket körülvevő természetről, emberekről. web: www.kenutura.com tel.:+36302027896 email: perehazy@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?